Products
  • Cooperare

20

de tone

de producție
pe zi

3000

m2

zonă de producere și depozitare

20

de ani

de experiență pe piață

Partenerii noștri

slavena
vladalina
velmart
vladalina
delcon
linella

Avantaje Competitive

Calitate de referință constantă și mărci apreciate în toată Moldova. Moldova este de mult timp sinonimă cu produsele naturale și de înaltă calitate, iar noi, în calitate de producător autohton, susținem această tendință de mai bine de 20 de ani, realizând ceea ce este mai bun din ce are de oferit regiunea noastră, combinând rețete tradiționale, cu instalații tehnologice moderne.

Un sortiment larg (peste 100 SKU) solicitat pe tot parcursul anului și actualizarea regulată a acestuia și completări regulate. Datorită gamei echilibrate de produse, nu există fluctuații dramatice în vânzările produselor noastre.

Posibilitatea de a produce sub marca unui client. Producem sub marca proprie, precum și sub marca comercială a clientului. Dacă este necesar, Vă ajutăm să elaborați etichetele și un design atractiv al ambalajului.

Politica de prețuri. Cu o calitate constant stabila, produsele noastre sunt disponibile în diferite segmente de prețuri, ceea ce le face atractive pentru distribuitori și accesibile pentru cumpărătorii finali.

Nivelul înalt de deservire¨- este asigurat de procesul de producere și de comercializare constant. Toate produsele din portofoliu sunt întotdeauna disponibile și pot fi comandate.

Abordarile individuale de parteneriat care pot fi adaptate în funcție de cerințele fiecărei companii în parte. Suntem gata să luăm în considerare opțiuni de proiecte comune cu compania Dumneavoastră, menite să obținem rezultate mai bune și să majorăm vânzările produselor noastre.

 

Datorită cooperării fructuoasă cu distribuitorii noștri, suntem acum unul dintre cei mai puternici jucători de pe piața produselor din pastă de tomate și a produselor tartinabile. Privim cu încredere spre viitor și vă invităm să faceți parte din echipa noastră.